Meditera Mera

Insta Photo Editor_1366368869387

Efter ca hundra år (om jag får överdriva lite), har jag lärt mig vad meditation kan ge en. Jag har kämpat med att sitta tyst, blunda, inte tänka på något, bara  vara, släppa alla måsten och så vidare. Men tankarna vill liksom aldrig stilla sig. Jag har försökt, säkert i 6 år, att lära mig meditera men jag kom fram till att det inte riktigt var              ” min grej”. Tills jag köpte mina änglakort.

Jag hade hört talas om dom och hade hört att korten hjälpte till med att hitta svaren inom sig och att dom var bra för sin personliga utveckling. Oavsett om man tror på tarotkort eller änglar så är dessa kort till stor hjälp för att komma till ro och lyssna till sitt inre,

Efter att jag mediterat med korten några gånger så blev det liksom naturligt att blunda och känna svaren…vilket i sin tur ledde till meditation. Det finns inget rätt eller fel sätt att meditera anser jag. Vitsen med det är att få lite distans till livet och tänka efter lite. Inte bara springa i hamsterhjulet helt hysteriskt.

angelshappDet är inte bara skönt att komma till ro under den här stunden utan det ger dig också mer energi och motivation till resten av livet.

Så om du tänker att du inte har tid så tänk istället att om jag tar mig en halvtimme till detta så får jag allt gjort sen för då mår jag bättre och då har jag mer kraft att fokusera.

Själv började jag med 20 min per dag men nu när jag hållit på med detta i ca två månader räcker knappt en timme… Jag vill liksom inte lämna mina mysiga änglar som ger mig så mycket positivt.

Ge meditation en chans. Jag trodde inte heller det var något för mig men nu känner jag att det är en viktig del av livet och skulle inte vilja vara utan det. För jag tror att alla håller med om att det viktigaste i livet är att få ut så mycket som möjligt av det och förstå vad man ska prioritera och inte? Meditation hjälper dig med det!

Om du känner att bara ordet meditation ger prestationsångerkalla det något annat istället. Något som passar dig. Själv säger jag ”Nu ska jag gå och Ängla”.

Och tills sist, vet du inte hur du ska börja så köp antingen änglakort eller så kan du bara lyssna till guidade meditationen via podradio.

Har du väl börjat kommer du inte att ångra dig…jag lovar!

Lycka till!!!!

blessingtoyou

2 kommentarer på “Meditera Mera

KOMMENTERA